Urmeaza cea mai intunecata noapte din an : Noaptea Renasterii

In fiecare clipa suntem impregnati de diverse influente de natura cosmica (sistem solar, stelar si alte structuri grandioase), umana si tehnologica. In acest articol vom analiza o influenta de natura cosmica (sistem solar), numita de noi Luna Noua, inainte de solstitiul de iarna. Noaptea din acel moment este cea mai intunecata noapte din an, este o noapte plina de mister si magie. Aceasta noapte pregateste un alt momentul magic – solstitiul de iarna.                                                                                                               

Acest moment este o ocazie anuala de renastere profunda a Arhetipului Cunoasterii si Gratiei in fiinta initiatului care cauta sa parcurga aceasta noapte intr-o stare de constienta profunda. In aceasta noapte este preferabil sa practicam meditatia, rugaciunea. Sunt doua momente importante in aceea noapte – momentul numit “Miezul noptii” si momentul numit ”Zorii Diminetii”. Miezul noptii este intervalul plasat imediat dupa ora 12 noaptea, iar momentul Zorii Diminetii este perioada care se aseaza imediat dupa ora 3 dimineata. Așa cum am precizat, este prilejul cand fiinta care doreste sa faca un salt de constiinta poate sa practice diverse metode de meditatie si rugaciune.

In acele momente speciale, Universul este mult mai dispus sa isi reveleze misterul si magia; este ca si cum o usa inchisa, care de obicei ne ofera realitatea de cealalta parte numai prin gaura cheii, se deschide pe jumatate si putem privi Splendoarea de dincolo de ea. Initiatii spun ca momentul de Ether este mult mai pregnant in acele clipe, iar constiinta noastra are sansa sa intre in aceasta fereastra de Ether, care este acum deschisa.

Sa ne amintim basmul cu Praslea cel voinic, care pazea merele de aur, și de Zmeul care venea intotdeauna in zorii diminetii (in jur de ora 3). Pentru oamenii neantrenati, aceste momente sunt insotite de o somnolenta profunda; este, de fapt, impactul Etherului asupra unei constiinte neantrenate.

Pentru a putea sa fim cat mai constienti este foarte bine sa creem un ambient propice meditatiei, o incapere curata, de preferinta, in aceasta situatie, cat mai intunecata; se poate folosi chiar o camera obscura.

De asemenea, anumite mirosuri ne pot fi de mare folos.

Kigam a creat un ulei special pentru acest moment din an, numit Ulei Renastere. Uleiul se poate pune in lampa de aromoterapie inainte de meditatie sau se poate aplica pe diverse parti ale corpului (frunte, tample, baza  gatului, ombilic, talpile picioarelor). Sinergia de uleiuri de baza si uleiuri esentiale creata de Kigam ajuta aspirantul sa ramana cat mai constient si mijloceste punerea in rezonanta cu Constiinta Etherului. Dupa cum v-ati obisnuit, uleiurile Kigam nu sunt doar un melanj de uleiuri care miros frumos, ci sunt sunt incarcate cu energiile si constiintele specifice momentului. De asemenea, la nivel auditiv este de preferat sa fie cat mai multa liniste (nu se pune nici un fel de muzica).

In acest moment de gratie se produce o profunda renastere a Arhetipului Lunei in fiinta noastra, renastere care vine cu o cunoastere si gratie miraculoasa. Aceasta renastere a arhetipului Lunar pregateste renasterea arhetipului Solar din momentul solstitiului de iarna.

Trairea constienta a unui astfel de moment ne aduce o claritate a constiintei cu mult peste media normala; vom remarca o stare profunda de alchimizare a evenimentelor care vin catre noi. Situatii care ni se pareau de netrecut sau care ne afectau negativ, vor fi intens alchimizate de Constiinta noastra, acum mai treaza (mai impregnata de Ether); vom trai stari de compasiune si intelegere profunda a realitatii. Sa nu uitam ca Etherul este alchimizatorul absolut si este locul de unde vin toate energiile si constiintele creatiei. De fapt, se va genera o energie de calitate superioara in fiinta noastra, pe care noi putem sa o investim, de preferinta constient, in actiunile care urmeaza in existenta noastra.

Etherul a capatat diverse forme si nume de-a lungul timpului, in diverse religii. Este de stiut ca exista multe forme de Ether pana ajungem la Etherul Absolut. De fapt, acest arhetip al creatiei numit Ether este sursa tuturor lucrurilor.

Acest moment de gratie este in noaptea de 28 noiembrie 2016. Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati la office@kigam.eu

In continuare vă prezint din Gama Magică a brandului KIGAM încă doua uleiuri, Uleiul Abramelin și Uleiul Impamantare.

Ulei ABRAMELIN

abramelin

Uleiul Abramelin un ulei biblic, care provine din Egiptul antic, folosit de marii preoti la investirea regilor și la ritualurile religioase. Uleiul Abramelin KIGAM – caruia i se mai spune si Ulei Exodus în biblie –  este recomandat pentru  fiintele interesate sa aprofundeze constienta în actiune. Activeaza Arhetipul Liderului Social, aduce în fiinta o stare de ‘Soare’, adică o fiinta care emite lumina ca un Soare. Se recomanda folosirea lui în mod special în zona fruntii și în zona fontanelei, forta vitala pe toate nivelele fiintei pe care o genereaza aceasta sinergie de uleiuri este remarcabila.De asemenea se poate pune si in lampi de aromoterapie.

Ulei IMPAMANTARE

 Impamantare

Sustinandu-ne sa ne traim viata constient, centrati in principiile si energia vitala fundamentala, Gama Magica va ofera Uleiul Impamantare KIGAM. Ulei care amplifica energia telurica a fiintei umane si care aduce un plus de vitalitate, sanatate si potenta celulara. Acest ulei purifica și activeaza Arhetipul ‘Lumea’ în fiinta umana, acest proces declanseaza o acceptare profund constienta a Lumii în asamblul ei. Uleiul Impamantare KIGAM va sustine in activarea si amplificarea in aura personala a energiei pamantului, atat de necesara pentru acordarea fina a rezonantelor personale cu energia sacra a Terrei. Se recomanda folosirea lui în zona gatului, pieptului și a piciorelor în partea de jos.De asemenea se poate pune si in lampi de aromoterapie.

Toate produsele contin o piatra semipretioasa și ele sunt încărcate cu constiintele și energiile specifice scopului pentru care au fost create.

Pentru mai multe produse și detalii vă rugăm sa accesati www.kigam.eu

Gratie & Putere!

Sha Hadhim


Daca ai gasit utile informatiile cuprinse in acest articol, le poti distribui si prietenilor tai ! Pentru a fi conectati in permanenta, poti sa dai like si paginii de Facebook a site-ului si te invit sa te alaturi grupului de Facebook „HRANATATE” !

Parerea ta conteaza pentru mine ! Imi poti lasa un comentariu la acest articol.

Daca doresti sa ne intalnim in cadrul unei consultatii de nutritie holistica sau vrei sa ma intrebi ceva personal, scrie-mi pe adresa de mail : contact@hranatate.ro sau da-mi un telefon (0720 042 477) !

Buna!

Sunt Delia, scriu, m-am specializat si sunt pasionata de sanatate si vindecare holistica!

Mai multe despre mine si cum am ajuns la aceasta pasiune, te invit sa citesti aici.

Add A Comment