corzi energetice

Te bantuie fantoma fostilor iubiti? Iata cum poti scapa!

Exista o lege a Universului, care ne invata ca energia  se misca, vibreaza. nimic nu este in repaus. Daca vrem sa atragem in viata noastra oameni noi, experiente noi, benefice, atunci trebuie sa renuntam la ce e vechi.

In general, dupa o despartire dureroasa, avem tendinta sa ramanem agatati mult timp, la nivel energetic, de fostul partener, Acest lucru se intampla cu atat mai mult cu cat, intre doi iubiti, se formeaza puternice legaturi subtile : la nivel energetic, la nivel emotional, la nivel mental, poate chiar si la nivel subtil superior.

Acest atasament energetic ne impiedica sa ne vedem de drum in continuare. Ba chiar ne poate anula sansele de a gasi acel partener divin, acel suflet pereche si sa ne reintregim, astfel, fiinta.

Daca nu ne debarasam de fantoma fostilor, atunci nu vom putea niciodata sa traim in prezent sau sa avem un viitor asa cum ni-l dorim.

A scapa de fantoma fostilor inseamna a iesi din statusul de „singur/singura” si a intra in mood-ul de „disponibil/disponibila”.

De ce suntem bantuiti de fantoma fostilor ?

Nu mai este o necunoscuta faptul ca suntem energie pura. Fizica cuantica si cercetarile stiintifice din ultimii ani, au demonstrat acest lucru. 

Doua persoane ce relationeaza una cu cealalta, dezvolta corzi energetice, prin intermediul carora se produc schimburile de energie, atat pozitive, dar si negative. 

Mai ales aceste corzi sunt cu atat mai puternice, cu cat cei doi interactioneaza la nivel intim, sexual. Energia sexuala este cea mai puternica forma de energie din univers. Atunci cand ne angajam in relatii sexuale, ne deschidem toti centrii energetici fata de partenerul nostru si suntem foarte vulnerabili. Din acest motiv este foarte important sa acordam atentie maxima partenerului cu care interactionam si in fata caruia ne deschidem. 

Cand cei doi se despart doar in plan fizic, corzile energetice raman. De aceea, chiar daca despartirea s-a produs, ne simtim de multe ori, urmariti de „fantoma” fostului partener. Gandul ne fuge de multe ori la acesta, avem tendinta sa facem comparatii intre un potential alt partener si fostul. In mare, traim in trecut, ancorati, in mod inconstient, in fosta relatie. 

Chiar daca la nivel constient, ne dorim un nou iubit, coarda energetica, ce inca ne leaga de fostul, ne impiedica si ne face sa devenim invizibili fata de potentialii parteneri. 

Mai este inca un motiv principal prin care ramanem agatati de fantoma fostului : neiertarea. 

Daca relatia a deviat intr-una toxica si daca s-a acumulat multa energie negativa intre cei doi, atunci este posibil, tot la nivel inconstient, sa ii purtam ranchiuna fostului partener si sa nu il iertam pentru ceea ce, aparent, pare a fi o experienta neplacuta si dureroasa, pe care a facilitat-o fostul iubit. 

Trebuie sa intelegem ca viata este compusa dintr-o suma de experiente, in urma carora sufletul nostru invata. Tot ceea ce ni se intampla, bine sau rau, sunt lectii pe care noi ni le-am asumat dinainte de a veni in aceasta viata. Sufletul invata prin contrast : cum a-i putea aprecia binele, daca tu nu cunosti raul? Suferinta doare, insa este un prilej de slefuire a sufletului, iar in cele din urma, ca dupa orice furtuna, soarele nu intarzie sa apara. 

Pentru ca noi sa putem invata aceste lectii, suflete iubitoare ni se alatura in viata pamanteana si ne ajuta sa experimentam, punandu-ne in fata diverselor situatii. 

Este foarte posibil ca experienta dureroasa a relatiei cu un partener care te inseala si te minte, sa fie o alegere pe care sufletul tau a facut-o – aceea de a invata lectia stimei, a increderii si a iubirii de sine. 

O lectie ce nu este invatata, se tot repeta! Daca noi nu reusim sa iertam persoana, sa vindecam rana si sa rupem corzile energetice ce inca ne tin ancorati de fostul partener, atunci vom repeta aceeasi si aceeasi experienta. Urmatorul partener va avea aceeasi vibratie ca fostul, doar infatisarea diferita.

Iertarea aduce automat si eliberarea  de suferinta! 

Taierea corzilor energetice

corzi energetice

1. Aseaza-te relaxat/relaxata, inchide ochii si fa cateva respiratii profunde, abdominale; 

2. Adu in fata ta imaginea fostului partener;

3. Vizualizeaza, cu ochii mintii, corzile energetice ce inca va conecteaza; observa cu atentie dimensiunea acestora, culoarea, forma – regulata sau iregulata, nivelul/chakra la care s-a format coarda si orice alte detalii;

4. Priveste inca odata imaginea fostului partener si multumeste-i pentru experienta oferita, rostind, in gand, urmatoarele : „Iti multumesc, te iubesc, te eliberez”

5. Observa cum in mana ta dreapta (sau stanga, daca esti stangaci) a aparut o foarfeca, cu ajutorul careia tai corzile energetice ce te tineau conectat cu fostul partener;

6. Plimba cealalta mana peste locurile unde inainte erau corzile energetice si imagineaza-ti cum un flux de energie verde, vindecatoare, ce izvoraste din mana ta, vindeca si sterge urmele ramase de la aceste corzi;

7. Observa cum imaginea fostului partener se dilata, se vaporizeaza si dispare, in cele din urma;

8. Revino incet, incet, la starea de prezenta; incepe prin a-ti simti extremitatile, parti ale corpului, intreg corpul si apoi poti sa deschizi ochii; 

Iertarea fostilor parteneri

Zicea bine unul dintre profesorii mei de la ANATECOR, dl.Stefea : „Iubirea si iertarea sunt cele mai puternice medicamente”. A fost prima oara cand auzeam acest lucru, nu l-am inteles din prima, dar l-am aplicat. Mi-am dat seama ca doar iertand, ma pot elibera de trecut si  ma pot vindeca de traumele emotionale ce se manifestau deja in plan fizic. 

Insa, am intampinat urmatoarea problema : cum iert? Pot spune ca dupa ce am cautat, citit, studiat, experimentat, am ajuns intr-un final la un ritual de iertare si eliberare, care mi s-a parut cel mai eficient. L-am dat si altora si au obtinut imediat rezultate, astfel ca i-l voi impartasi si aici, cu tine. 

Ritualul este foarte simplu : pe o foaie de hartie scrie de 108 ori prenumele complet al persoanei cu care faci iertarea, urmat de urmatoarele cuvinte : Te iubesc/Te iert/Iarta-ma/Iti multumesc. Cand termini, arde foaia de hartie respectiva (ai grija sa faci aceasta procedura intr-un loc safe – eu, de exemplu, ies pe balconul deschis). La sfarsit, stingeti focul cu apa si imaginati-va cum apa curata toata energia negativa ce s-a acumulat in fosta relatie. 

La final, mai am o mentiune de facut : este foarte posibil ca fostul partener, cu care faci eliberarea si iertarea, sa te caute din nou. Nu trebuie sa interpretezi acest lucru ca fiind un semn ca fostul partener te vrea inapoi si vrea sa se impace cu tine. Pur si simplu, el/ea simte inconstient faptul ca incerci sa te eliberezi si ii dispare o sursa buna de energie. Este un fel de vampirism energetic, caruia nu trebuie sa-i dai curs, intrucat legatura energetica se va reface. 

Fie ca eliberarea de fantoma fostilor parteneri sa iti aduca un viitor luminos si plin de iubire si sa intalnesti Partenerul Divin, Aici si Acum, in aceasta Viata!

Namaste!


Pentru a fi tot timpul la curent cu ultimul articol publicat pe HRANATATE, te poti abona la NEWSLETTER, moment in care vei primi gratuit pe mail, e-book-ul : Un weekend de detox.

Daca ai gasit utile informatiile cuprinse in acest articol, le poti distribui si prietenilor tai ! Pentru a fi conectati in permanenta, poti sa dai like si paginii de Facebook a site-ului si te invit sa te alaturi grupului de Facebook „HRANATATE” !

Parerea ta conteaza pentru mine ! Imi poti lasa un comentariu la acest articol sau imi poti trimite un mail : contact@hranatate.ro.

 

 

Buna!

Sunt Delia, scriu, m-am specializat si sunt pasionata de sanatate si vindecare holistica!

Mai multe despre mine si cum am ajuns la aceasta pasiune, te invit sa citesti aici.

Add A Comment