deepgreen

PROBIO : Un amestec de superalimente, unic in Romania

ProBIO este un produs unic pe piata din Romania, fiind un preparat realizat dupa o reteta originala. Acest supliment nutritiv imbina efectele benefice ale pulberilor de Orz si de Grau Verde, cu cele ale unor plante medicinale recunoscute ca surse de energie si vitalitate: Ghimbirul, Ginsengul-Siberian si Spirulina. Bautura obtinuta din amestecul acestor pulberi are certe proprietati nutritive, de protejare a celulelor impotriva stresului oxidativ si de incetinire a proceselor de imbatranire.

CEI 5 FANTASTICI AI PROBIO SE ALIAZA PENTRU SANATATE

Cei 5 fantastici ai proBIO isi dau mana pentru a va oferi sprijinul necesar in pastrarea starii de sanatate. proBIO revitalizeaza organismul si stimuleaza sistemul imunitar. Ingredientele sale sunt atent selectionate, provenind din culturi atestate ecologic. Fiecare din elementele componenete ale acestui preparat detine un rol important, fiind vital pentru mentinerea starii nostre de sanatate. Compozitia echilibrata a proBIO sustine buna functionare a organismului, in dozele recomandate de catre specialisti.

NUME DE COD: SIBERIAN, GINSENG SIBERIAN

ginseng

Primul dintre aliati este pulberea de Ginseng Siberian. Posesorul unui CV naturist de invidiat, radacina de Ginseng si-a dovedit de-a lungul secolelelor eficienta in tratarea mai multor afectiuni. Aceasta radacina asiatica miraculoasa a fost folosita, cu maxim success, de mii de ani in medicina traditionala. Ginsengul contine heterozide, acizi aminati, minerale, vitamine si enzime – substante esentiale de care organismul uman are nevoie in permanenta pentru a functiona in parametri optimi.

Sub denumirea de Ginseng Siberian sau  Shigako este cunoscuta si planta Eleutherococcus Senticosus. Aceasta planta creste in flora spontana din Siberia (de aici si denumirea de “Siberian”). Extractele obtinute din aceasta planta contribuie la sporirea imunitatii organismului, elimina stresul, combate efectele secundare ale dereglarilor glandei tiroide si protejeaza organismul de infectii genitale. Efectele imunostimulatoare se datoreaza continutului sau bogat in zaharuri simple. Ca orice polizaharid de provenienta vegetala, Ginsengul creste productia de celule imunocompetente activandu-le, in acelas timp, si pe cele deja existente. Studiile stiintifice au demonstrat eficienta Ginsengului Siberian in contracararea efectelor nedorite ale anemiei si anume pentru a combate oboseala, ametelile si starea permenenta de slabiciune. Planta mareste capacitatea de efort fizic, crescand anduranta cat si coordonarea. Efectul este constatat si de catre sportivii de performanta. Ginsengul imbunatateste memoria, vigilenta si viteza de reactie, fiind ideal pentru persoanele in varsta.

UN ALT FANSTASTIC AL PREPARATULUI PROBIO ESTE SPIRULINA

spirulina proprietati

Termenul de spirulina nu mai este unul nou astazi. Cine nu cunoaste faptul ca spirulina este o sursa foarte bogata de proteine vegetale, minerale si vitamine? Fiind consumata de mii de ani de catre mexicani (Azteci, Mayasi) si diverse popoare din Africa de Sud, spirulina este considerata o sursa completa de aminoacizi esentiali. Pe langa continutul sau bogat in aminoacizi – lucru pentru care este un supliment nemaipomenit pentru persoanele raw-vegane sau vegane – spirulina mai contine compex vitaminic B, beta-caroten, vitamina E, mangan, zinc, cupru, fier, seleniu si acid gama linolenic GLA. Din anul 1970 spirulina a fost din ce in ce mai mult studiata si cunoscuta, fiind utilizata pe scara larga ca supliment alimentar. Printre efectele benefice ale spirulinei se numara capacitatea sa de a reduce inflamatia declansata in artrite sau artroze. Imbunatatind functia hepatica, spirulina ajuta la regenerarea celulei ficatului combatand astfel cazurile de steatoza hepatica. Ficatul gras, asa cum este denumita popular steatoza hepatica, reprezinta o acumulare in exces a grasimilor la nivelul ficatului, ceea ce tulbura foarte mult functiile celulelor hepatice. Daca aceasta afectiune nu este tratata cu atentie si din timp, ea poate evolua catre hepatita (inflamarea tesutului hepatic ce se traduce printr-o insuficienta hepatica). Ficatul fiind depasit de cerintele metabolice incepe sa nu mai functioneze corespunzator. Persoana in cauza acuza oboseala permanenta, balonare, stari de greata, ameteli o digestie proasta care conduce la carente vitaminice si de minerale. Asadar cu ficatul nu este de joaca. Si desi se spune despre ficat ca are capacitatea de a se reface aceasta afirmatie este si ea valabila, insa, cu o limita pe care este indicat sa nu o atingem. Avand proprietati de detoxifiere, spirulina va curata colonul si va proteja ficatul ajutand la regenerarea sa. Spirulina este recomandata persoanelor cu afectiuni hepatice, ficat gras, hepatita, ciroza, dar si celor care sufera de constipatie ori pur si simplu pentru mentinerea sanatatii.

AL TREILEA FANTASTIC AL PROBIO ESTE GHIMBIRUL

ghimbir

Aceasta radacina cu forma particulara si coaja sidefie are un gust care ori iti place ori te respinge din prima. Nu prea exista cale de mijloc insa beneficiile sale nu sunt deloc mediocre. Ghimbirul nu este fan grasime, va arde kilogramele in plus din prima zi de administrare. De aceea daca va stiti cu un metabolism incetinit este indicat sa consumati ghimbir. Activator al metabolismului, ghimbirul pune fierea lenesa la treaba. Ajuta ficatul sa scape de trigliceridele si LDL-colesterolul in exces. Ghimbirul este cunoscut ca fiind: un vasodilatator puternic, imunostimulant, antioxidant, stimulant al sistemului digestiv, prin cresterea secretiei de mucus protector al mucoasei gastrice, impiedicand declansarea ulcerului gastric ori duodenal. Pe de alta parte, inhiba inmultirea arhicunoscutului helicobacter pillori, bacteria asociata cu instalarea ulce­rului gastric. Are chiar si proprietati antivirale si antifungice.

PULBEREA EXTRASA DIN GRAU VERDE – SAU CEL DE-AL PATRULEA INGREDIENT FANTASTIC.

iarba de grau

Mijloc foarte eficient de detoxifiere a organismului, energetic, vitalizant, pulberea din grau verde  este campionul absolut al produselor din graminee, deoarece reface structura celulelor, combate anemia, rahitismul, tuberculoza. Puterea lui de regenerare pare desprinsa din cartile cu povesti, insa nimic din tot ceea ce se spune despre pulberea din grau verde nu este fals. Acest preparat si-a dovedit eficacitatea atat in laborator, in timpul studiilor clinice, cat si in viata de zi cu zi – vindecand milioane de oameni. Produs natural, bogat in substante biologic active, benefic pentru combaterea si normalizarea dietelor dezechilibrate (diete sarace in proteine, vitamine, microelemente, flavonoizi) acesta este si o sursa importanta de clorofila. Clorofila este cea care ajuta la oxigenarea organelor prin intermediul celulelor rosii reducand astfel anemia. Este benefic pentru suplimentarea dietelor sportivilor de performanta sau a persoanelor care lucreaza in medii toxice.

PULBEREA DIN ORZ VERDE SAU SPAIMA BOLILOR

orz verde

Orzul verde si-a dovedit de-a lungul timpului beneficiile in sectorul digestiv. Considerat ca fiind cea mai bogata si importanta sursa de SOD natural din lume (superoxid dismutaza), orzul este un aliment-medicament care nu ar trebui sa lipseasca din dieta noastra zilnica. Precum sarea in bucate, orzul ar trebui sa participle zilnic la prepararea mancarii, fie amestecat cu salatele, fie sub forma de sucuri sau smoothie-uri. Superoxid dismutaza, pe care orzul o contine, a fost denumita de catre reputatul medic gastroenterolog mondial Hiromi Shinya “mama tuturor enzimelor”. Aceasta este o enzima antioxidanta responsabila de neutralizarea acizilor radicali liberi de oxigen din organism (ROS). Tratati adesea drept „baietii rai”, radicalii acizi liberi au si ei rolul lor in organism. Omoara virusi, bacterii, mucegaiuri, suprimand infectiile. Dar, atunci cand concentratia radicalilor liberi creste peste un anumit nivel, ei incep sa distruga membranele celulare si apoi ADN-ul din nucleu. Rolul SOD-ului intervine in momentul in care concentratia radicalilor liberi creste prea mult. Din pacate, insa, atunci cand depasim varsta de 40 de ani sau cand abuzam masiv, printr-un stil de viata nesanatos, de acesasta enzima, nivelul sau normal scade si ramanem singuri in fata bolii. Este, asadar, foarte important sa ii pastram izvorul viu atat inainte, cat si dupa varsta de 40 de ani. Acest lucru nu este pe atat de greu pe cat pare. Suplimentarea dietei noastre zilnice cu produse bogate in SOD poate fi o miscare foarte isteata si o atitudine corecta pe care o putem aborda. Suplimentele bogate in SOD natural, precum cele obtinute din orz verde, sunt cele mai in masura sa ne satisfaca aceasta nevoie. Continutul sau bogat in crom face din orzul verde un aliat nepretuit al diabeticilor. Scazand glicemia orzul verde ajuta peroanele cu diabet sa isi tina glicemia sub control mult mai usor. Fie pentru proprietatile sale antiinflamatorii, fie pentru capacitatile sale normotesoare, fie ca tonic al sistemului nervos sau imunitar, sau ca stimulent digestiv ori al cresterii, orzul verde este unul din alimentele-medicament care nu ar trebui sa lipseasca din obiceiurile culinare zilnice al oricarei familii.

Iata cine-i proBIO si de ce este bine sa il avem ca aliat.

 Oana Rebenciuc


 

Buna!

Sunt Delia, scriu, m-am specializat si sunt pasionata de sanatate si vindecare holistica!

Mai multe despre mine si cum am ajuns la aceasta pasiune, te invit sa citesti aici.

Add A Comment