Jupiter in Balanta : Focus pe relatii

Jupiter „marele benefic” tranziteaza semnul Balanței între 9 septembrie 2016 și 10 octombrie 2017.

Cand planeta Jupiter parcurge un semn zodiacal, o data la 12 ani, aduce mare bucurie si realizari multiple pentru reprezentantii acelei zodii tranzitate si deopotriva pentru cei ce au ascendentul in acel semn zodiacal.

Jupiter simbolizeaza oportunitatile, expansiunea, bunavointa, educatia continua, avansarea in cunoastere, filozofia, religia, calatoriile lungi, dreptatea divina si extinderea constiintei si a constientizarii.

Jupiter in Balanta stimuleaza nevoia de relatii, de colaborare, asociere, atat in plan socio-profesional, cat si personal. Relatiile devin foarte importante pentru nativii tuturor zodiilor. In special Jupiter face să creasca numarul de cupluri și casatorii, dar favorizeaza si incheierea de parteneriate de afaceri care pe viitor se vor dovedi aducatoare de profit. Va urma un an in care energia lui Jupiter va aduce situatii de succes prin asocieri, in iubire, in afaceri, arta, creatie, moda, dans, frumusete, avocatura, legi, mediere, integrand armonia si corectitudinea. Favorizati pe deplin sunt cei ce se comporta drept si trateaza oamenii cu respect si bunavointa.

In acest tranzit jupiterian vom descoperi mai multe despre noi insine, prin oamenii pe care ii atragem, prin relatiile cu ei, pe principiul oglinzii, iar acesti colaboratori ne vor spori sansele de reusita.

Jupiter fiind acum in zodia relationarii, inseamna ca toate relatiile noastre sunt in vizorul acestui astru benefic, si vor primi impulsuri pozitive de energizare, spre imbunatatire: relatiile cu ceilalti, cu partenerul de suflet, cu familia, cu colegii, cu sefii, cu munca, relatia cu banii, relatia cu studiile si calatoriile, etc. Acum totul va fi privit ca o relatie: noi si educatia, noi si ceilalti, noi si finantele, noi si idealurile s.a.m.d., iar in urma acestor raporturi imbunatatite, intre noi si partenerul de relatie, fie el om sau domeniu al vietii noastre, dupa octombrie 2017, vom simti ca am avansat, ca suntem mai intelepti si mai pregatiti pentru viata, exact in sectorul vizat de Jupiter (aflat in tranzit in Balanta) pentru zodia fiecaruia.
In timpul acestui parcurs jupiterian, apar multe oportunitati pentru relatiile de natura romantica, va puteti intalni sufletul pereche, sau veti incheia o casatorie, dar si puteti finaliza o relatie oficiala printr-un divort. Fie relatiile vechi vor capata valente noi, fie vor aparea noi cupluri frumoase.
Jupiter in Balanta ne va extrage din relatiile mediocre si ne va conduce catre acei oameni cu care ne putem inalta, evoluand.

In perioada 9 septembrie 2016 – 10 octombrie 2017, este randul Balantelor (si a celor cu ascendent in Balanta) sa fie cele mai favorizate de marele benefic, iar toti ceilalti nativi din celelalte semne zodiacale, vor primi beneficiile lui Jupiter in anumite sectoare ale vietii, dupa cum urmeaza:

Pentru nativii Berbec (si cei cu ascendent in Berbec) – vor fi sustinuti in asocierile profesionale, in afaceri, in implinirea relatiei de suflet prin logodna sau casatorie. Orice afacere, proiect, initiat acum, va avea succes. De asemenea pot avea izbanda in situatiile de disputa, in procese, in cazul in care sunt implicati in dosare in justitie.
Pentru nativii Taur (si cei cu ascendent in Taur) – vor inregistra succese la locul de munca, unde vor interactiona bine cu colegii, vor fi apreciati de sefi sau vor obtine un post de conducere. De asemenea sanatatea va fi bine aspectata, astfel ca fie vor incepe un tratament benefic, fie isi vor imbunatati nutritia si vor practica sporturi si terapii care sa ii revigoreze, sa le optimizeze greutatea corporala, sau vor renunta la anumite vicii – tot ce tine de sanatate este bine aspectat de tranzitul lui Jupiter in Balanta.
Pentru nativii Gemeni (si cei cu ascendent in Gemeni) – vor primi impulsuri de energie creatoare prin care sa isi puna in opera talentele native, isi vor imbunatati exprimarea in arta, stiinta sau vor descoperi noi aptitudini de a-si manifesta personalitatea in planul creatiei. Sectorul iubirii este de asemenea bine aspectat pentru Gemeni, datorita tranzitului lui Jupiter, astfel ca ei pot gusta din cupa iubirii, isi pot imbunatati relatia cu copiii, sau pot deveni parinti. De asemenea sunt favorizate distractiile, spectacolele si chiar si speculatiile pentru acesti nativi guvernati de Mercur – zeul comertului, al calatoriilor si al tranzactiilor.
Pentru nativii Rac (si cei cu ascendent in Rac) – sunt favorizati pe sectorul caminului si al familiei, de aceea tot ce tine de locuinta (redecorare, amenajari, imbunatatiri, achizitie de locuinta), atmosfera placuta din camin, relationare cu cei dragi si in special cu parintii, patrimoniul personal – toate acestea primesc impulsul benefic al lui Jupiter in Balanta.
Pentru nativii Leu (si cei cu ascendent in Leu) – vor fi sustinuti in calatorii scurte, pe sectorul comunicare, informare, deci pot beneficia de studii de scurta durata. De asemenea isi vor imbunatati relatiile cu fratii si surorile si respectiv modul in care comunica, transmit informatii, in general.
Pentru nativii Fecioara (si cei cu ascendent in Fecioara) – sunt favorizati in sectorul financiar, unde vor obtine mai multi bani prin efort propriu, valorificandu-si resursele interioare, talentele; de asemenea isi vor imbunatati insasi relatia cu banii si modul de perceptie a acestora, vor adopta atitudinea potrivita fata de bani – o forma utila de energie -, astfel ca li se va imbunatati sistemul de valori si perspectiva asupra posesiunilor materiale.
Pentru nativii Balanta (si cei cu ascendent in Balanta) – de departe acestia vor fi cei mai favorizati nativi pe parcursul tranzitului jupiterian in Balanta. Ei se vor dezvolta pe multiple sectoare de personalitate, se vor regasi pe sine, se vor exprima intr-o forma mai ampla in plan concret si vor avea realizari pe toate planurile vietii. De asemenea vor avea parte de relatii de sustinere, in care ei vor fi protejati si sustinuti, iar la randul lor, vor sustine pe altii sa se inalte. Se vor inconjura de tot ce este frumos, de arta, si vor simti mai pregnant bucuria vietii, avand pe marele benefic in zodia lor. Intr-un cuvant: vor straluci, vor simti si radia plenitudinea vietii.
Pentru nativii Scorpion (si cei cu ascendent in Scorpion) – Jupiter fiind pe casa a XII-a a horoscopului personal, le va aduce potentialul de eliberare de dusmani ascunsi, vindecari de boli karmice, de frici vechi; perioada le va fi propice pt studii oculte, ezoterice, pentru o viata traita intr-un cadru mai restrans, mai intim, mai izolat, unde vor avea sansa sa sondeze profunzimile experientelor spirituale si sa se pregateasca pentru perioada de avant ce va urma cand Jupiter va intra in semnul Scorpionului (din octombrie 2017 incolo, timp de circa un an de zile).
Pentru nativii Sagetator (si cei cu ascendent in Sagetator) – isi vor face noi conexiuni, noi prieteni si vor avea sprijinul acestora si al unor protectori miraculosi, care le vor deschide portile catre realizarea unor idealuri sociale si umanitare, prin care ei insisi se vor simti impliniti. Se vor implica activ in organizatii, grupuri sau partide, asociatii in care isi vor pune in opera talentele native, isi vor manifesta vocatia si vor fi sustinuti sa o implineasca, pentru binele tuturor si implicit si al lor, personal.
Pentru nativii Capricorn (si cei cu ascendent in Capricorn) – acestia primesc avant in cariera si isi vor creste imagine publica, vor primi reala apreciere din partea celorlalti, si vor inregistra succese notabile in plan profesional. Acum sunt sanse mari sa se inalte intr-o pozitie sociala de autoritate sau sa devina lideri de necontestat in afacerile pe care le intreprind, cu toate succesele aferente: recunoastere publica, spor material si bunastare sufleteasca derivata din succesul obtinut.
Pentru nativii Varsator (si cei cu ascendent in Varsator) – vor fi inspirati sa intreprinda studii inalte in domenii precum filozofia, religia, dreptul, limbile straine sau orice alt tip de explorare spirituala si intelectuala, pentru progresul lor interior. De asemenea vor fi favorizati sa intreprinda calatorii strainatate si sa relationeze cu alte culturi, de unde sa obtina spor de intelepciune si cunoastere.
Pentru nativii Pesti (si cei cu ascendent in Pesti) – sunt favorizati sa obtina bani din alte surse decat efortul propriu, de exemplu o mostenire sau cadouri. Vor avea satisfactii in plan intim, unde vor manifesta o sexualitate sanatoasa. Vor trece prin metamorfoze interioare, ce vor conduce la intelegerea personalitatii proprii si a altora; vor putea investiga si descoperi secretele celorlalti; de asemenea isi vor putea dezvolta abilitatile psihice sau pot intreprinde studii oculte, ezoterice.

Daca ar fi sa numim alti favoriti ai acestui tranzit jupiterian, pe langa nativii Balanta, bine sustinuti sunt: nativii Varsator si Gemeni (din triada de aer), Leu si Sagetator (din triada de foc).
Anumite provocari vor reveni totusi zodiilor Berbec, Rac si Capricorn, cuadrate cu Balanta prin pozitionarea lor in zodiac.

Desigur, pentru fiecare nativ in parte, tabloul astral se completeaza cu aportul influentelor celorlalte planete in tranzit, ce isi interpreteaza si ele partitura in concertul vietii.

In functie de modul cum stim sa fructificam influentele astrale pozitive si sa invatam din provocarile oferite de combinatiile astrale tensionate, astfel vom reusi sa ne pozitionam destinul pe o traiectorie benefica sau dimpotriva, mai putin propice noua insine.
Astrele aduc anumite influente in viata oamenilor (numite generic predispozitii), insa prin liberul arbitru – darul lui Dumnezeu pentru noi – alegem cu inima si decidem cu creierul, clipa de clipa, cum ne construim destinul.

Iubire, pace si armonie tuturor!
Maria Magdalena


Pentru a fi tot timpul la curent cu ultimul articol publicat pe HRANATATE, te poti abona la NEWSLETTER, moment in care vei primi gratuit pe mail, e-book-ul : Un weekend de detox.

Daca ai gasit utile informatiile cuprinse in acest articol, le poti distribui si prietenilor tai ! Pentru a fi conectati in permanenta, poti sa dai like si paginii de Facebook a site-ului si te invit sa te alaturi grupului de Facebook „HRANATATE” !

Parerea ta conteaza pentru mine ! Imi poti lasa un comentariu la acest articol.

Imi doresc sa devin un ghid pentru cei ce vor sa isi descopere valorile ce le-au fost daruite din nastere. Imi doresc sa ii sustin sa isi identifice metodele prin care sa le puna in valoare, stimulandu-i astfel sa devina mai buni si mai puternici in drumul pe care si l-au ales.
Misterele vietii noastre sunt setate in toate informatiile noastre de viata, pornind de la momentul procrearii, data nasterii, numele pe care il avem si continuand cu multi alti parametri ce ne caracterizeaza existenta.
Suntem unici, iar potentialul nostru este infinit. Cu cat stim mai multe despre noi insine, cu atat mai mult putem sa punem in valoare imensa capacitate de care dispunem.
Atunci cand aflam care ne sunt atuurile, le putem utiliza cu mai multa eficienta in scopul binelui nostru comun.
Astfel avem sansa sa fim mai prezenti in viata; sa dam un nou curs evolutiei noastre spirituale, profesionale, umane si emotionale.
In scopul acestui deziderat, voi cauta sa aduc la unison cat mai multe dintre argumentele cunoasterii, din urmatoarele categorii de informatii:
– astrograma natala;
– astrologie relationala;
– numerologia destinului si a numelui;
– culorile aurei;
– tarot oriental;

Maria Magdalena Cotei
Astrolog & Numerolog
Consultant tarot
Tel.: 0751 633 872
E-mail: timemari@yahoo.com

Add A Comment