Magda Petrus

Magda petrus
Magda promovează frumosul, grija fata de noi înșine si învață femeile sa se iubească mai mult. Ea scoate in evidentă si pune in valoarea tot ce are mai frumos o femeie, fie ca sunt ochii, buzele, tenul, culoarea ochilor…
Cum face asta? Este make-up artist, lash stylist si creează retete de cosmetice BIO
Magda nu machiază, ci creează machiaje personalizate, adaptate fiecărei femei in parte astfel încât la sfârșitul ședinței de machiaj, beneficiara se privește cu nesaț in toate oglinzile ce ii ies in cale, iubind ceea ce se vede il ele, iubindu-se pe EA! 
Tot Magda aplica extensii de gene.  Extensiile de gene sunt gene false semi-permanente din matase sau din material sintetic si sunt aplicate pe gene individuale, câte o extensie pe rând cu adezivul special hipolergenic. Efectul extensiilor de gene ar trebui sa aiba urmatorul impact: “Woow, ti-ai schimbat ceva la fata, dar nu-mi dau seama ce!” , nu exclamatia: ” Ti-ai pus gene false? Cat ai dat?”
Extensiile de gene au lungimi diferite, astfel putem sa ” ne jucam” cu genele si sa încercam rand pe rand mai multe lungimi sau curbe ale genelor pana vedem care ne place sau ni se potrivește mai bine.
Si nu in ultimul rand, Magda crează si promovează retete de cosmetice BIO, din ingrediente la îndemâna, retete ușor de preparat si aplicat dar cu efecte uimitoare.

Cum iei legatura cu Magda ? Simplu : fie suni la 0730 505 790, fie o cauti pe facebook, pe pagina: Atelier de infrumusetare by Magda