Astrolog Maria Magdalena Cotei

13435698_651362888345978_691923137_n

Sunt Maria Magdalena si m-am nascut sub semnul zodiacal al Balantei.
Sunt caracterizata de diplomatie, amabilitate, echilibru si apreciez frumosul din noi si din mediul in care traim.
Darurile numerologice pentru mine, la data nasterii mele, au fost compasiunea, generozitatea, atitudinea umanitara si onestitatea. De asemenea ma exprim artistic, cu sensibilitate, pastrand simtul raspunderii si devotamentul in actiunile mele.
Din punctul de vedere al tarotului, misiunea mea este dragostea universala pentru toate fiintele, prin suportul oferit semenilor.
Toate aceste inclinatii, mi-au dat posibilitatea sa cunosc mai bine universul, fiind mereu in cautarea esentei vietii si a energiilor ce ne implinesc.
In ultimii 15 ani m-am daruit cu multa pasiune cercetarii si intelegerii astrologiei facandu-mi din aceasta cautare, un mod de viata.
Astfel am reusit sa patrund in tainele sufletelor si caracterelor noastre, raportandu-ma la setarile pe care le primim din nastere.
Pe masura ce au trecut anii, am realizat ca aceasta cunoastere acumulata poate fi impartasita si daruita.
Imi doresc sa devin un ghid pentru cei ce vor sa isi descopere valorile ce le-au fost daruite din nastere. Imi doresc sa ii sustin sa isi identifice metodele prin care sa le puna in valoare, stimulandu-i astfel sa devina mai buni si mai puternici in drumul pe care si l-au ales.
Misterele vietii noastre sunt setate in toate informatiile noastre de viata, pornind de la momentul procrearii, data nasterii, numele pe care il avem si continuand cu multi alti parametri ce ne caracterizeaza existenta.
Suntem unici, iar potentialul nostru este infinit. Cu cat stim mai multe despre noi insine, cu atat mai mult putem sa punem in valoare imensa capacitate de care dispunem.
Atunci cand aflam care ne sunt atuurile, le putem utiliza cu mai multa eficienta in scopul binelui nostru comun.
Astfel avem sansa sa fim mai prezenti in viata; sa dam un nou curs evolutiei noastre spirituale, profesionale, umane si emotionale.
In scopul acestui deziderat, voi cauta sa aduc la unison cat mai multe dintre argumentele cunoasterii, din urmatoarele categorii de informatii:

  • astrograma natala;
  • astrologie relationala;
  • numerologia destinului si a numelui;
  • culorile aurei;
  • tarot oriental;

 

Va multumesc pentru ca imi dati posibilitatea sa va fiu utila si sa ma implinesc prin darul de a fi un cautator de valori in predispozitiile vietii.

Bine ati venit in lumea cunoasterii de sine!
Va astept cu mult drag!

Maria Magdalena Cotei
Astrolog & Numerolog
Consultant tarot
Tel.: 0751 633 872
E-mail: timemari@yahoo.com