Feng-Shui si BaZi

jan-interiorofficeplants-com1

Feng Shui

Feng Shui se traduce mot-a-mot prin sintagma “vant si apa”. Amestecul, intercatiunea, fluxul si intrepatrunderea acestor doua elemente fundamentale ale vietii descriu cel mai bine energia vitala (chi) care sta la baza Feng Shui.

Feng Shui se bazeaza pe campul energetic emotional care ne strabate si ne inconjoara corpul. Aceasta energie se numeste “aura”.

In plus, energia exterioara se contopeste cu atmosfera inconjuratoare, provocand schimbari subtile in modul de gandire si structura noastra sufleteasca. Dupa o perioada de timp, aceasta contopire cu energiile exterioare poate sa ne afecteze trupul fizic. Influentele externe sunt numeroase si variate: peisajele, orasele, persoanele cu care locuim sau lucram, casele, locurile de munca, vremea, energia solara, luna  si pozitiile planetelor.

Energia emotionala interactioneaza permanent cu energia casei noastre, astfel incat unele sentimente se reflecta in locul in care traim. Mai mult, energia se raspandeste in camerele in care petrecem cel mai mult timp, iar atmosfera se impregneaza cu emotiile noastre.

Astrologia chineza autentica “Coloanele Destinului”

Raportul de evaluare a Coloanelor Destinului, are la baza una dintre cele mai autentice metode de analiza a destinului din lume, fiind inspirata de metafizica chineza. Sistemul se  bazeaza pe interpretarea datei nasterii persoanei, care este tradusa in formatul Celor Patru Coloane ale Destiului, pornind de la vechiul calendar Hsia.

 

Se poate astfel deduce personalitatea individului, tipul de cariera de care se simte atras si implinit, aspecte legate de casatorie, relatii de cuplu si relatii interumane, sanatate, creativitate, planul financiar, momentele favorabile si nefavorabile ale existentei sale.

Metoda ne ajuta sa dobandim o cunoastere profunda a comportamentului, caracterului si experientei de viata individuala si ne ajuta sa prevedem si sa prevenim eventuale situatii nefaste, pericole, boli sau perioade de ghinion. Acuratetea informatiilor oferite este absolut uimitoare. Toate aceste informatii sunt incluse in data nasterii fiecaruia si pot fi cunoscute inca de la nastere.

 

Pe site-ul HRANATATE, veti gasi in sectiunile :Feng-Shui si Astrologie chineza, articole interesante scrise de Mariana Uglea – specialistul nostru in aceste domenii.