Despre mine

Delia Popa

Buna si bine ai venit pe site-ul HRANATATE !

Sunt Delia si imi doresc sa iti calauzesc pasii in drumul tau spre redescoperirea ta ca OM !

Cum am ajuns eu aici ? Raspunsul e simplu : in 2011 m-am TREZIT brusc .

In vara lui 2011, in timp ce ma pregateam de o vacanta binemeritata, am primit un diagnostic grav, un nodul malign la san, care a necesitat interventie chirugicala de urgenta. Asadar, in vara aceea concediul mi l-am petrecut in spital, iar de ziua mea, pe 13 august, am primit cel mai frumos cadou : a doua sansa la viata, prin operatia radicala la care am apelat.

A urmat, totusi, o perioada traumatizanta, de tratament medical intensiv si inca sapte alte operatii de reconstructie, intreaga perioada de vindecare intinzandu-se pe 3 ani. Ii multumesc pe aceasta cale, profesorului Lascar de la Spitalul Floreasca, pentru ca mi-a redat infatisarea si identitatea-mi de femeie.

In perioada respectiva, m-am rugat cu toata fiinta mea, iar rugaciunea mea suna astfel : “Doamne, te rog, arata-mi calea pe care trebuie sa o urmez pentru a ma vindeca !”.

“Cere si ti se va da ! Bate si ti se va deschide !”. Cam asa au functionat lucrurile si pentru mine. Nu am sa uit niciodata ziua in care, aflandu-ma la un festival al culturii indiene, am extras dintr-un bol un proverb indian :

“URMEAZA CALEA FAURITA DE OAMENII MARI !”.

Acesta a fost raspunsul meu si din acel moment, intreaga-mi viata s-a schimbat. Au inceput sa “curga” inspre mine, valuri de informatii : nutritie, hrana vie, qi-gong, reiki, terapii alternative si lista continua. Am intalnit oamenii care m-au ajutat sa parcurg aceasta cale. Am invatat lucruri noi, m-am dezvoltat pe plan personal, m-am schimbat si …. mi-am vindecat viata, nu doar trupul.

Am realizat ca pentru a preveni o boala (in cel mai fericit caz) sau pentru a te vindeca nu este suficient sa mananci sanatos sau sa faci tratament alopat sau alternativ sau si una si alta, ci trebuie sa actionezi pe toate planurile si in intreaga complexitate a fiintei tale, sa identifici si sa vindeci sau sa elimini toate cauzele bolii. 

Asta inteleg prin nutritie holistica, asta inteleg prin HRANATATE si tot pe aceasta cale incerc sa ii indrum pe cei ce ii intalnesc si care isi doresc sa isi vindece viata. 

Am inteles ca indiferent de denumire, boala este aceeasi si ca metoda de vindecare este una singura: dorinta puternica, insotita de credinta si de ajutorul lui Dumnezeu. 

Iti multumesc pentru ca ai ajuns pe acest site. Nu este intamplator deloc si sunt convinsa ca informatiile pe care le vei gasi in articolele scrise de mine si colaboratorii mei, iti vor fi de folos ! Te invit sa le citesti.

Mi-ar face placere sa te cunosc, asa ca astept sa-mi scrii la contact@hranatate.ro.

Ne putem intalni in cadrul unei sedinte de terapie prin nutritie holistica, de cate ori simti nevoia.

Pe pagina de “EVENIMENTE” ai sa gasesti toate evenimentele pe care le organizez, sunt trainer si speaker si la care te astept cu drag.

Si pentru ca vreau sa pastram o legatura permanenta, te invit sa te abonezi la Newsletter, sa accesezi pagina de Facebook a site-ului si sa te alaturi grupului de Facebook “HRANATATE” !

De asemenea, mi-ar placea sa iti cunosc si prietenii, deci daca iti place ce ai gasit aici, invita-ti si prietenii!

Iti multumesc !

Delia 

  • Experienta de peste 4 ani in domeniul terapiilor alternative;
  • Consultant Nutritionist, format de Asociatia Terapiilor Complementare din Romania, acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei;
  • Specialist raw-vegan;
  • Trainer acreditat C.N.F.P.A;
  • Speaker, absolventa a cursurilor de Public Speaking organizate de Corporate Mind Games;
  • Specialist Reflexoterapie si Presopunctura, format de Asociatia Terapiilor Complementare din Romania;
  • Specialist Fitoterapie, format de Asociatia Terapiilor Complementare din Romania;
  • Specialist Aromaterapie, format de Academia Vivasan – Dr. Angela Laur;