shaman artizan

Ce aduce pozitiv pentru tine o sedinta de lucru cu un shaman

Foarte pe scurt spus : o reglare in bine a energiilor personale sau ale locului unde se solicita sa se desfasoare sedinta, un raspuns la o intrebare personala, o deblocare.

Sunt mai multe scoli samanice cu mai multe stiluri de lucru, dar toate au in comun o singura componenta : samanul face o calatorie in spirit pentru clientul sau, la solicitarea acestuia.

Fiecare dintre noi, ca sa functioneze optim in lumea in care traim, are nevoie de o energie personala optima pe toate cele patru „corpuri” cu care este inzestrat. Cand spun patru corpuri ma refer atat la corpul fizic care este vizibil cu ochiul liber, cat si la cele nevazute dar usor de constientizat, respectiv  : corpul mental, corpul sufletesc si corpul spiritual. Atunci cand apar dezechilibre ale acestor energii specifice de cele mai multe ori se instaleaza disconfortul, blocajul sau si mai rau, boala.

Pentru ca sa poti calatori in spirit ai nevoie de aptitudini si antrenament. Samanul poate face asta pentru tine, sau te poate ghida sa calatoresti chiar tu dupa caz.

In timpul sedintei de lucru samanic eu folosesc diverse unelte si tehnici care ma ajuta sa obtin rezultatul optim.

Se porneste de la o tema. Spre exemplu o tristete inexplicabila, sau o poveste repetitiva care apare in viata clientului, sau ceva care il framanta si il apasa pe suflet pe client.

Cand lucrez cu un client, dupa un scurt interviu de cunoastere, care ma ajuta sa detectez energetic cauza problemei, clientul este intins pe masa de lucru si cu ajutorul unui pendul este cautat in campul sau, centrul energetic care are o dereglare.

Apoi, pornind din acel punct se fac curatari ale aurei si iluminarea acesteia cu lumina universala pura, care va umple spatiile degajate prin tehnica folosita anterior. Uneori poate fi vorba de o adevarata chirurgie pe campurile energetice, daca este necesara si o extractie. Extractia presupune scoaterea unor energii mai grele, sau a unor entitati care sunt prinse de campurile clientului. Energia universala luminoasa adusa ulterior poate fi privita ca un pansament care ajuta la vindecarea ranilor clientului. Clientul simte in corpul sau in timpul lucrului o vibratie sau are chiar perceptii mai avansate, fiecare dupa caz si posibilitati.

O etapa urmatoare este asa numita „recuperare de suflet”. O procedura care il ajuta pe client sa revina la starea de bine pe care a avut-o inainte de un incident neplacut, o trauma, care a dus la o cotitura in viata sa (decesul cuiva drag, o boala, un accident, etc). Eu nu fac recuperari de suflet din prima sedinta. Consider ca e ca si cand ai primi musafiri intr-o casa aflata in paragina si harababura.

Cand lucrez cu un spirit care a trait pe pamant si rudele simt prezenta lui si nu stiu sa gestioneze situatia, asa ca apeleaza la mine, lucrurile sunt un pic diferite. Eu devin o punte de comunicare pentru acel spirit si fiecare caz e unic si interesant.

Exista o procedura care se cheama „spirala mortii” si care pe scurt e o tehnica de reintregire a bucatilor de suflet ale acelui spirit si de conducere a sa catre poarta sursei. Intotdeauna acolo sunt rude dragi sau ingeri de lumina care duc in lumina, liniste si pace acel spirit. Rudele care solicita acest lucru simt in corpul lor o eliberare.

Cand sunt solicitata sa curat o casa de energii grele, iar sunt multe de spus. Depinde cine a trait in acea casa, sau pe locul unde s-a ridicat casa ce a fost inainte, ce atmosfera stiu sa creeze cei din familia care locuiesc in acea casa si asa mai departe.

Eu lucrez de preferat subiecte legate in special de dezvoltarea personala a clientului. Bineinteles activitatea samanica este mult mai ampla si aici in acest articol este tratat doar intr-un scurt rezumat acest subiect.

Sunt unii samani-vraci specializati pe lucrul cu plantele de leac sau cu diverse alte leacuri din minerale si tesuturi sau secretii animale, care merg pana la a trata bolile de pe corpul fizic al clientului. Eu prefer sa las domeniul asta medicilor si ma axez doar pe aspectele pur energetice.

Data viitoare am sa va povestesc despre „citirea in mandale colorate” unul din serviciile oferite de mine la distanta clientilor, care este inspirat din tehnica samanica de citire in pietre.

Raluca-Clemence Marinescu
consilier pentru dezvoltare personala
formator & facilitator saman
owner SHAMAN ARTIZAN

Buna!

Sunt Delia, scriu, m-am specializat si sunt pasionata de sanatate si vindecare holistica!

Mai multe despre mine si cum am ajuns la aceasta pasiune, te invit sa citesti aici.

Add A Comment